Naruto Forever


Vk   Rk
  
   Pk
Home

Shippuuden movie első részének leírása. (Ha meglessz a film letőlthető lessz.) Shippuuden movie 2 tájékoztató.
A történetben megjelenő szereplők leírása. A történetről és a kiadásról információk.
Az országok ahol a történet játszódik. Kishimato Masashi önéletrajza és riportjai.
A szervezetről. 
 


Manga letöltések, tartalmak, képek. Anime Shippuuden & Naruto sorozat letöltése, tartalom, képek.
Openingek, Endingek, Movei zenék OST-ok, valamint dalszövegek. Wallpaper, avart, banner alapok, szerkeztéshez képek, stb
Töbnyire külföldi Closplay  Kakashi Gaiden információ és manga letöltés.
Winamp lejátszóhoz való Narutos Skins-ek Sims játékhoz való karakterek.
Képernyő kímélő, és egyéb Pc-s programok számítógépre Letölthető betűtípusok, animékből...
 
 
 


Rajongók által készített flash játékok.  Rajongók által készített flash videók.
Rajongói írások. Rajongók által készített rajzok, kézi vagy géppel.
Rajongók által készített fan manga.  Yaoi, Yuri, Hentai tartalommal, megtekintés csak 18 felett.


Információk a Bijuukról  
Jelek és szinbólumok. Ninja rangok.
Kézpecsétek. Küldetési szintek.
A rejtet falvak vezetői. Jutsuk és technikák.
Sasuke új csapata a Team Hebi. Ninja szerszámok, fegyverek.
Chakráról, irányitás, edzés...stb. Jutsu lista
Születésnapok és korok 
 
 


 
 
 

Anett


Bece-nevem ShuYu, Netty
Korom: 22
Foglalkozásom: kereskedö
Lakom: Kunszentmárton
Hobbym: olvasás, irás, az
oldalam szerkeztése
Zeném: japán zenék, és még nagyon sok más
Könyvem: Rejtö Csontbrigád
Filmem: Vissza a jövöbe
Web site: yaoi4-ever
Mail cim: marcy42@t-online.hu

MSN: matrix85@t-online.hu
Blogcimem: www.gaalee.spaces.live.com
Véleményem: Itt találod meg

Kleike


Bece-nevem Kleike
Korom: 23
Foglalkozásom: egyetemista...
Lakom: Szolnok
Hobbym: mások kritizálása, olvasás,
Zeném: Heroe's Come Back, Distance
Könyvem: Szabó Magda Abigél, Matrix filozófia
Filmem: Star Treck Nemesis, Matrix, Angyalok a pályán

Gaara
 
Bece-nevem Gaara
Korom: 17
Foglalkozásom: Tanuló
Lakom: Piliscsaba
Hobbym: Manga olvasás/ írás foci Filmnézés
Zeném: Rock, majdnem minden.
Könyvem: Megfogtál...
Filmem: Sok minden meg sokminden
Web site:  WebGaara

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

               
            

                 
                  
              

 

 

 
 

     
   A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.narutoita.net/public/immagini/layout/shared/episode.jpg”.   A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.narutoita.net/public/immagini/layout/shared/chapter.jpg”.
51 - 52 episod  394. Fejezet

 

 

          Kishimoto Masashi          
Neve: Kishimato Masashi
Született: 1974. november 8
Lakhely: Japán (Tokyo)
Flag of Japan
Nemzetiség: Japán
Foglalkozás: Mangaka
Vallása: Sintoizmus


 

Okayamában született 1974-ben látta meg a napvilágot az iker testvére előtt. Kishimoto mangája több okból is kiemelkedő a többi alkotás közül. A Shueisha kiadó úgy képzelte el a Naruto hősének világát mint egy hatalmas marketingpiacot: manga, animáció, nagyjátékfilm, kártyajáték, videójátékok, polók, egérpadok és egyéb termékek kerültek a kiadói érdekek középpontjába. A Naruto nagyon gyorsan lett az egyik legnébszerübb és legkelendőbb a mangák közül, amit hétről hétre olvas több millió ember.
Előképző iskolájában szerepelt a „Doraemon” TV-showban, barátaival együtt. A műsor lényege az volt, hogy a játékosoknak képeket, vagy személyeket kellett rajzolnia. Kisimoto mindig is maximalista volt, mindig kioktatta társait, ha nem sikerült nekik valami.
"H
a belegondolok, elég bosszantó gyerek voltam."
Az elemi iskolában állítása szerint Kishimatot a rajz foglalkoztatta. (és most is biztos boldog hogy kitartott emellet.) Az iskolai idő allat rajzokkal töltötte meg a füzeteit. Egy átlagos életű gyerek kora volt ugyan úgy rajongója volt a mangáknak mint bárki más akkoriban. Szivesen rajzolgatta a Doraemon. Tanítási órák alat pedig a Mobile Suit Gundam robotot vagy Toriyama Akira által alkotott figurákat rajzolt, vagy éppen a Dragon Ball föhőseit. A kedvence lett a Toriyama álltal alkotott Dragon Ball és egyre jobban érdeklődött a manga és a Shonen Jump iránt. Azelőt mielőt ő és a testvére Seishi megpróbáltak saját karaktereket alkotni... és ezek az alakok leginkább a hűtőböl elővett alapanyagoknak a nevét képviselte mint például: Mustardmant.
Az általános iskola közeledtével Kshimato erős Dragon Ball rajongó volt. "Akira Toriyama nekem olyan volt nekem mint valami isten. Állandóan olyan karaktereket rajzoltam akik megjelentek a Dragon Ball hasábjai közt." Ebben az időben még nem volt neki annyi pénze hogy hétről hétre megtudja venni a 190 Yen-be kerülő Jumps magazint, ezért leginkább a barátaitól kapta ezt meg. (311Ft körül) Itt már tudta hogy azt szeretné ha ugyan olyan híres mangaka válna belőlle mint Akira. Kishimato ekkor rajzolta meg az első történetétt ami egy Hiatari-kun körül forgott. 

Még mindig általános iskolába járt, és még mindig foglalkoztatta Toriyama és a mangája, bálványozta őt mert a manga még mindig futott és ugyan olyan sikeres volt. Egy olyan játékot is kiadott a bálványa ami elősegítette volna a rajztudását, de ő maga nem tudta megvenni és az osztályában sem vette meg senki. A szüleitől nem tudta elvárni a segítséget, mert ahogy meghalloták a videó játék szót a szülei azonnal tanúlni küldték. 
Az iker testvére ekkor jelentette be hogy az egyik ismerőse eladja a játékot és hajlandó olcsóbban oda adni akár 10.000 yen-ért. Több honapos koldullás után az apja, miután többszázszor elismételte a játékot, megkapta ajádékba a Dragon Quest-et. Ez volt az első alkalom mikor PRG játékot játszott. Az apja aki annyira ellenezte a videó játékokat ő is elkedet játszani vele mostmár a 7 Dragon Questet is kijátszotta. 

A Junior High Iskolában Kishimato elkezdett az élet más területeire koncentrálni. A baseball kötötte le ideje nagy részét, a többi idejében tanúlt, és úgy gonolta hogy nincs ideje a rajzolásra. Nem tudta hogy ez jó ötlet e, de egy váratlan esemény megváltoztatta az életét. Az iskolából sétált haza felé mikor egy hirdető táblán meglátott egy plakáktott, a legszebb rajz amit eddig látott. Nem értette hogy valaki hogy tud ilyen szépet rajzolni. A rajz Katsuhiro Ooomo Akirája volt. Ez a rajz felelevenítette a lángot és a szenvedélyt a rajzolás iránt, és azt remélte hogy egyszer elég közel ér majd ahoz hogy ilyen szép képet alkosson. 

Miután tudomást szerzett Akiráról, Kishimató rajzai nagyban változtak. Órákat töltött el azzal hogy tanúlt és megpróbálta elérni Ootomo stílusát, de semmiképpen nem sikerűlt neki. Mindig azt gonolta hogy az ő rajzai teljesen mások voltak mint a Ootomo rajzai, az ő rajzai egyik mangakáéra sem hasollítottak. Kishimato azt gonta hogy mások művészetétt amúgy is értelmetlen dolog lenne másolni és saját alakjaival kezdett dolgozni. 

Kishimato léterhozta a saját maga stílusát, de elég nehéz volt hisz eddig mindig csak másokat utánozzot. Ezzel az új lendülettel és Ootomo sílusa verhetetlen volt, Kishimato megpróbálta az ő és Akira stílusát összekovácsolni. 
14 évesen Kishimato létrehozott egy 31 oldalas magnát, nem tudta hogy magának hogy lehetne értékelni ezért oda adta a testvérének. "Na milyen lett?"
Középiskola végén rajzolta meg első 31 oldalas mangáját, amelyet beküldött a Jump Magazine pályázatára (annak ellenére, hogy öccsének és apjának sem tetszett), és a pályázaton sem nyert vele. Ekkor kezdett el azon gondolkodni, hogy mások miért rajzolnak jobban nála?
Kishimato egyszerű és fiatal ember nem tévesztette szem elől az álmait, tudta ha megakarja nyerni a versenyt neki valami áthatób mangát kell alkotnia. Azon töprengett hogy hogyan szerezhetne több tapasztalatott és hogyan csinálhatna valameik mangaka mellet, de tudta hogy még fiatal és tapasztalatlan. Még néhány manga projekt után tudta csak elmondani hogy ez jó. Azon töprengett hogy ez vajon meg fog e felelni a közönségnek. Nem értette hogy mi csináltak mások nálla jobban?!
Kishimato Masashi már a középiskolába járt a 38 és 39-es osztályba sorolták be. Már az elején kiderűlt hogy ilyen pontokkal nem kerűlhet be a főiskolába. Ugy gonolta hogy nem jó az iskolában és nem tud mangát sem rajzoni, nem tudta hogy mit kezdhet az életével. Kishimato mégsem adta fel újabb pályázatott nyujtott be a Jumpnak, mert eltökétl szándéka volt hogy mangaka lessz. Nem gonolta hogy a dolgok ilyen egyszerűen fognak majd menni. 

Mára Kishimato Maszashi minden álmát elérte, hisz a Jump adja ki az egyik mangáját, és olyan sikeres mint amiről még álmodni sem mert. 
Naruto világszeret a legkelendőbb és legnébszerűbb a mangák közűl. Határozottan megmutatta hogy a legjobbakkal tud versengeni, és a kitartó munka végűl meghozza a gyümölcsét. 

Végül 1996-ban kiadták Karakuri c. mangáját, majd 1999-ben a Jump-nál a Naruto-t, amely az óta is fut. Masashi mára már egyike a legnépszerűbb mangakáknak, Naruto c. művét világszerte fordítják.
Kishimato Masashi az egyik legjobb mangaka, egy igazi szerepminta és a legjobbak közűl az egyik, a története pedig a történelembe is szerepelni fog. 

 

 

 Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok